Логотип

Органічні кондитерські вироби

диета

Здоровіші перекушування у поєднанні зі зручністю та смаком є ​​зростаючою тенденцією серед споживачів, і компанії реагують на це великою стратегією, щоб задовольнити зростаючий попит на здорові закуски. У результаті кондитерські компанії розробляють упаковку, яка дозволяє споживачам їсти невеликими порціями, а решту зберігати на потім. Наприклад, у липні 2017 року Mars Inc. представила «Goodness Knows», нову низькокалорійну плитку шоколаду з низьким вмістом шоколаду, яка стала першою у своєму роді за останні 20 років. Для виготовлення продукту використовуються цілі горіхи, сухофрукти, підсмажений овес, чорний шоколад. Споживачі почали купувати оброблені органічні кондитерські вироби, які вони сприймають як такі ж здорові або навіть здоровіші, ніж неорганічна версія, згідно з дослідженням 2020 року про маркетинг оброблених органічних продуктів. Після значного зростання сектору свіжих органічних продуктів харчування споживачі почали купувати оброблені органічні продукти, які вони сприймають як такі ж здорові або навіть здоровіші, ніж неорганічні версії. Крім того, з 2008 по 2017 рік вартість органічного шоколаду та інших харчових продуктів на основі какао, експортованих з Данії. Вартість органічного шоколаду та інших харчових продуктів на основі какао, експортованих з Данії в 2017 році, становила близько 12,6 мільйонів датських крон. Прогнозується, що попит на кондитерські вироби з органічного шоколаду зростатиме разом зі збільшенням експорту органічного шоколаду.

Збільшення занепокоєння щодо здоров’я серед хворих на цукровий діабет, а також збільшення кількості людей, які турбуються про своє здоров’я, є одними з основних причин, що стимулюють ринок органічного шоколаду та кондитерських виробів, зокрема. Діабет вражає приблизно 422 мільйони людей у ​​всьому світі, більшість з яких проживає в країнах з низьким і середнім рівнем доходу, і він безпосередньо є причиною 1,5 мільйонів смертей на рік. За останні десятиліття різко зросла як кількість випадків, так і частота діабету. До 2045 року, за прогнозами, ця цифра зросте приблизно до 700 мільйонів діабетиків у всьому світі. У Китаї найбільше випадків діабету у світі, де хворіють близько 116 мільйонів людей, за ним йдуть Індія та Сполучені Штати, де хворіють приблизно 77 мільйонів та 31 мільйон людей відповідно. Із зростанням кількості хворих на цукровий діабет зростає попит на органічні кондитерські вироби, оскільки діабетичне населення віддає перевагу органічним продуктам харчування через проблеми зі здоров’ям.

Дата: 18.11.2022.

Не нашли нужного?

Используйте форму ниже, чтобы искать ещё:

Не нашлось? Попытайтесь изменить ваш поисковый запрос!

© 2010-2017 Умелые руки и знания
 Рейтинг@Mail.ru